en bild från idag


packar inför kattensdag

/Fix på bild
Är ifull gång med att packa inför kattensdag i morgon. Det kommer hållas på Arken Zoo. Kom dit vetja!

Nu är det iallafall fredagsmys som gäller, Fokus ligger som en groda( som vanligt då alltså ) och biter på sida leksaker medans Chili sover i hundrummet. Ha en fin helg ♥

chili


klicker

Idag var vi på utflyckt till Tibro-Dan's zoologiska (om jag minns rätt) på lite klicker info/kurs. Det var info, lite testa på osv. Riktigt nöjd över vad Fokus visade, dom var riktigt impad. Han är ju somsagt bara dryga 3mån.. Lille pellen ♥

spår och utställningsträning

Igår var det både spårning och utställningsträning som gällde. På förmiddagen tog vi en sväng till skogen och testade lite godis spår. Det gick helt okej, var ju första gången men det ska vi köra lite mer på. Har avrit lite sugen på ev.att börja spåra. "Riktigt" spår, och inte bara godis spår och enklare spår. Men vi får se. Jag och Fokus har iallafall anmält oss till en lydnads kurs, så vi börjar någon stans iallafall !

I går kväll var det ju som sagt utställnings träning, utställning är ju inte precis Fokus grejj, men han var med lite för social.skull. Det gick bättre än förväntat. Han var relativt lugnt (haha) och lyssnade. Min lilla bebis, just nu ligger han i min säng och sover. Så vi ska traska ner, kvälls kissa och ta med oss Chili upp ♥

torsdagsbus

create avatar


photos

Här en ännu en hög från prommenaden igår. Får passa på att ta med kameran när jag inte har alla hundara att hålla reda på själv!

knaaas


hundprommenad 6/11


på prommenad i skogen


fredagsmys - fredagsfix

Idag har det vart en lugn fredag, sista dagen på lovet.. Vill inte tillbaka, vill häldre vara hemma med mina små skälliga lurviga saker.. Dom har iallafall blivigt fixade, alla tre! Igår kväll blev både Pirri och Chili badade och ikväll blev dom kammade och klippta. Innan dess var det en långprommenad i skogen som gällde, eller den blev inte så lång som väntat.. Eftersom att Fokus blev spårlöst försvunnen.. Gick och ropade och letade, men hittade ingen Fokus. Märkte att det blev tyst helt plötsligt, och då förstog jag att Fokus inte var med oss. Så efter 10-15 minuter gick jag hemmåt. Och inte sant, på trappan sitter en ledsen liten bebis. Han har då helt plötsligt fått för sig att springa hem, krypa under staketet och vänta på trappan, haha knäppis ♥

Så han fick sig ett bad precis nyss mellan allt fredagsmysande. Nu ligger Pirri och Chili åh sover medans Fokus försöööker ta sig upp i sängen, en halft blöt liten bebis ligger nu på min mage och ger mig världens leende.
I morgon är det fotografering med alla Pumisarna på Arkens Zoo, spännande !

lilla pärlan ♥


lille ankungen ♥


hemsidan

Håller fortfarande på och grejjar med hemsidan, en ny somsagt. Den kommer inte ligga på mammas "namn". Utan nu kör vi på eget, nästan iallafall.. Spännande spännande..
Det är bara små saker kvar, texter som ska flyttas lite, bils storlekar och några länkar som inte vil fungera. Kommer vara en ganska enkel hemsida eftersom att jag inte är speciellt duktig..
Räknar med att den kommer vara klar i veckan !

bussresor upp och ner, höger och vänster

Idag har vi Fokuserat på bussresorna, ( var det tänkt i allafall ). Chili, Fokus och jag tog bussen och hälsade på mormor och morfar + Pirri runt lunch. Sen fick morfar passa alla dessa pumisar medans jag gick till tandis, han sa att de bara hade legat och sovit. Inte för jag tror på det, för det gör dom aldrig! Haha..
Sen var meningen att vi skulle ta bussen till Mariestad, men morfar tyckte så synd om mig osv så han körde oss. Jag skulle in en snabbis på jobbet men sen var det äntligen hundarnas tur! Mariestads brukshundklubb var det som gällde ! Chili var lite lam på agilityn så vi satsade på lite lydnad och freestyle istället.
Fokus fick sitt också, var lite svårt att fokusera när det var en massa bilar som åkte förbi på store vägen. Men annars gick det toppen !
PUMI MORFAR !


jenny damm


RSS 2.0