2 bilder från tibros agilitytävling1.TrippTrappTrull//2.Nova


dubbel trea

Efter 6 timmar i ridhus, 5 startade klasser, blev Chili pallplacerad 2gånger. 3a i båda agilityklasserna. Nollade och fina! I hoppklassen gick allt bara fel, haha. Kollade nu och då kom vi på en 9onde plats med 25 fel. Chilis nya rekord, tror hon haft 10 fel som mest.. Men två vägran, ett kontaktfälts fel och 10sek i tidsfel!! Förvånad, ja faktiskt, men allt gick segt och dåligt så inte så konstigt..
Pirri gick i mål med en vägran och även där tidsfel. Den andra hoppklassen strök vi oss i, ingen idé att starta när hundarna var så trötta och sega..
Agility klassen var det ett kontaktfält och 2sek tidsfel, men vi tog iallafall sjätteplatsen!
En fin bild på dom alla tre kommer imorgon, när internetet vill vara med mig, för idag är det helt ")/&/&¤#"%¤&

Taggar inför tävling

Imorgon är det in.off agility i Tibro. 7starter i ett kallt ridhus. Men det ska bli kul, var riktigt länge sedan sist! Pirri är påväg hit (eftersom att hon nu bor hos mormor och morfar). Chili är tillsig, efter som att bur och stolar är framtagna och står vid dörren. Då är det något kul pågång.

Fokus har ju inte fått något eget täcke, så imorgon får han låna Pirris fleece täcke. Nu, dags för fredagsmys och tagga hundarna !!


praoplats

Träningen är igång, Fokus vill inte sitta rakt, han vill sitta bakom mig, och Chili gör precis vad jag ber henne om. Min lilla ängel <3. Men hon var INTE min lilla ängel när hon var liten, hon var bara överallt och kunde inte vara still. Visserligen är det väl fortfarande så, men jag kan iallafall säga åt henne att göra något annat. Så Fokus, jag väntar på att du ska förstå en vacker dag du också. Och eftersom att den dagen inte ännu är kommen får du stå ut med mitt eviga ibland något irriterande tjat! Imorgon får jag ev. reda på om jag har min praoplats spikad. Jag hade ju velat ha något med foto/film att göra. Men ingen vill tydligen ha mig? Antingen så svarar dom inte eller så tar dom inte emot. Så jag satsade på min vänstrasida, som är hund. Vi får se. Om jag lyckas hålla kameran i högerhanden, eller om det blir kopplet i vänsterhanden. Och när jag ändå är igång och väntar, så kan jag ju vänta på ett samtal från KSS. Igen, knät vad annars? Har fortfarande ont i det då och då, det låser sig och just nu är det svullet/fullt med vätska + blått. suck

Cykeltur med ture

Idag blev det lite mer träning. Fick åka hem från skolan pga migrän. Sad but true. Så tidigare ikväll så hoppade jag upp på cykeln och tog med mig Ture upp till Konsum. Det gick galant, enda tills vi nästan blev överkörda av en bil. Men det är sånt som händer!
I morgon är det upp tidigt - hundträning - bio, som gäller!


Första gången på lydnadskursen

Hemma från lydnadskursen. Först var det ju presentationer och lite snack och snacka om tråkigt. Iallafall om man heter fokus och har spring i benen! Sen var det kamp lek och belöningar som gällde. Fokus var på hugget (som vanligt). Till nästa gång ska vi börja träna frittfölj. Ska bli spännande och se vad den lilla råttan tycker om lydnad.

Just nu springer han runt med tre olika leksaker. Vem sa att man skulle vara trött?


Fokus & nova


14 Januari - i skogen

Video från gårdagens prommenad. Testfilmade lite, och både jag och Pumisarna är nöjda med resultatet. Tyvärr försvann ljudet så ni får sjunga för er själva. Nuuu ska vi ut i skogen igen. Ha en trevlig söndag !

gp, mt

Bild på Nova från My Dog, foto:Martin Wacherhausen

Har inte så mycket att skriva på hundfronten, ligger rätt lågt. Har ju anmält mig till lite kurser så bloggningen kommer väl igång när alla kurser och tävlingar drar igång! Har även anmält Chili till en agility-tävlings kurs. Inte för att lära mig något speciellt, säger inte att jag inte lär mig något på kurserna. Men jag har ju hängt med ett tag så förstår ju det mesta. Vill träna starter, målgångar och framförallt frammåt gående och tunnelingångar. Men går kurser framför allt för att jag ska komma igång ordentligt med träningen igen..
Även fått samtal och mail ifrån göteborgsposten idag, spännande! Ska nämnligen börja små jobba där med, dock inte som fotograf.. Som jag är på mariestads tidningen.. ;)

testar kameran

Fick hem den nya kameran idag, såååå lycklig! Fick springa runt inne och testfota för det blir ju så mörkt fort, och efter middags prommenaden så var det ingen idé att gå ut.. Lär ju inte bli efter skolan heller, för då är det lika mörkt då. Får hålla mig till hudnarna ett tag till da.. ;)
Om två veckor börjar jag lydnandskursen med Fokus, lär bli spännande, om han tänker flyga på alla eller om han kanske kan tänka sig att fokusera lite.. Det återstår och se!

my dog

Igår var det mydog som gällde, uppstigning kl5. och sen var det bara att rulla iväg. Hade ju ingen kamera med mig, efter som att jag inte har någon just nu. Det var lite trist, kändes så tomt.. Haha. Kollade mestadels på freestylen och hängde vid ring 18. Dvs Wippet oh Saluki ringen. Har inte så mycket att säga om det, kollade ju somsagt bara på freestylen, men en sak jag kan säga är att där, där ska jag tävla nästa år!
Grattis till Ingunn, Nicklas och Harley. Harley blev nämnligen årets hund 2011, igen!
ny kamera

Har legat lite dött med bloggningen. Men inte så kul när man inte har några bilder att lägga ut. Men i morgon eller på måndag, då minsann! Beställde en ny kamera igår kväll. Vill byta upp mig. Så på nyårsafton sålde jag min lilla 1000d + alla tillbehör. Dvs. 2 objektiv, ett batterigrepp och minneskort. Så nu har jag skrapat ihop pengar och lånat lite också.. Så kan ju bara hoppas att den kommer i morgon, för då kan jag ha med mig den till Göteborg på fredag, My Dog. Man kan ju inte allt annat än hoppas..

RSS 2.0