miljöträning

Igår kväll blev det att vi åkte en sväng till mammas kompisar kjell och peter på lite middag. Super goda pajer, plock och lite hemmagjordglass. Förutom den goda maten var vi en sväng runt på gården och kollade in alla deras djur. Kommer lägga ut bilder på hemsidan så småning om så kan länka det då. Allt från tåglar till kaniner till katter till gud vet vad. Super mysigt! Och ja, förutom allt det har dom en massa blommer också. Vi satt faktiskt i deras växthus och åt. Det brukar vi göra. Men det är ju såklart inget vanligt växthus, utan ett mycket mycket större som Peter själv byggt. Vill också ha ett! ;)

Idag har det stått miljöträning på schemat. Åkte till Mariestad och handlade lite matsäck inför imorgon så då tog vi en runda på esplanaden med Chess och Haldor. Sen gick vi vidare till en uteservering och åt lite mat. Chess var jätte duktig och lugn. Han ville dock "valla" lite fåglarnär vi satt och åt. Men när jag sa till honom att så fick man inte göra la han sig ner och brydde sig inte mer om det.. Duktiga lilla bebisen ♥ Senare idag åkte vi till Vassbacken och tog en glass och då fick även Fokus hänga med. Duktiga som dom är bryr dom sig inte om något. Mammas Haldor tyckte dock båtarna var lite underliga.. ;)

Har iallafall precis packat bilen och satt upp/markerat tält inför morgondagen då vi rullar iväg mot Ulricehamn. Önska oss lycka till!


Kommentarer
Postat av: maja o zoro

nämen, vilken grymt gullig bild på mopsen :P
sv; tack så mycket :) men nu blire hård träning på KF :) hoppas hinna få klart RC på a hindret fram tills Gbg finalen :)

Svar: detsamma här! ibland går det super bra men ibland inte.. som idag, då vi fick en 5a för jag inte hann stoppa henne. :( Annars hade det blivigt pinne!
pumimedfart.blogg.se

2012-07-22 @ 12:30:27
URL: http://majazoro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0