var är fåren?

Hade det lugnt igår så tog båda hundarna och cyklade till fårhagen. Men när vi kom dit fanns det inga får där! Dom var putsväck, kollade de andra hagarna. Inga får. Hittade ingen på gården så vi fick hoppa upp på cykeln och cykla hem igen. Hundarna var iallafall trötta efter cykelturen. Måste sätta igång med motionsträningen. Både med Chili, för agilityn. Fokus och mig, det var ett ac kraven för lägret på Marma. Att ha bra kondis, och det har vi ju inte idag kan jag ju lova..
.
Var i Mariestad på jobb idag så var i den nya "hundrastgården". Är en stor inhägnad där folk åker och släpper sina hundar. Är inget big fan av sånna ställen precis, men det är väl bra. Det är ju något som Fokus verkligen behöver eftersom att han kan vara lite bitter.. ;)
Åkte hem och sen vidare till Brukshundsklubben i Töreboda. Körde ett lydnadspass med Fokus och sen en platsläggning. Platsläggningen gick bra, han låg kvar men flyttade sig lite 2 gånger. Det var ett jävla liv, hundar skällde, hundar sprang, huset bredvid borrade, sågade och hej och hå. Men det var super bra, för vilken störning det blev. Men han låg ju iallafall kvar, och det var ju huvudsaken.
.
Han var lite ofokuserad under lydnadspasset men lekte igång honom lite och körde lite smått bara. Gick vidare till agilityplan och klörde en liten kombination med Chili. det gick bra, hon fuskade i slalomet en gång p.g.a att en tand med en helt skogstokig hund ställde sig bredvid slalomet och hunden försökte attackera Chili. Inte så konstigt att hon gick ur, den hunden var aningen knasig. Och tanten också.. Fokus körde jag lite starter, tunnlar och lite svängar med. Det går frammåt! Han tycker iallafall är kul. och det är ju huvudsaken just nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0