Styrelsemöte

Igår var jag på styrelsmöte (skövde-tidaholm HU) pratade bl.a annat om vårt läger vi tänker hålla i kyrkekvarn i sommar. Missa inte det! Kommer komma ut med mer info när allt är klappat och klart! Sen blev även allt bestämt för utbildningen jag, Susanna och Agnes ska vi. Jag var sugen på att gå instruktörsutbildningen i freestyle och HtM, så jag kollade med dom och dom hade också tänkt att gå. Så i februari drar vi till kristinehamn på utbildning för Anita Axelsson och Karolina Pettersson. Trevligt trevligt !
bild;arkiv

juldagen

Julen är snart över, igår efter Mr anka och hans familj så åkte vi desvärre utan hundar till mammas kussin occh firade julen där med god mat och folk från kors och tvärs, både från sveriges alla delar men också från england. Har inte blivigt så mycket tränande nu, får ta lite jullov och sätta igång snart för jag och lillpojken ska ju snart börja lydnadskurs. Spännande.. Ni får ha en fortsatt trevlig jul och nyår så hörs vi !

God jul på er

Hoppas ni får en fin jul. Själv ska jag fira julen tillsammans med engelsmän, skåningar, stockholmare och västgötar. Hoppas inte på mer snö, räcker med de mm som är..

OK Go

Såg denna på Mickans blogg och var bara tvungen att lägga ut den. Sjukt rolig egentligen, många olika raser, alla storlekar. Såg dock ingen Pumi.. ;)

nytt

Har suttit med designen ett tag, tänkte byta ut lite bilder. Speciellt på Fokus, har har verkligen växt till sig nu. La till lite bilder i menyn på höger sidan också, hope you like it. Nu ska jag krypa till kojs, vovvarna sover sedan länge tillbaka så antar att det är min tur nu..

bilder från idag

Här kommer en hög med bilder från idag. Var inte så jätte mycket folk, jag tror det var mer folk igår, för då höll det igång nästan hela dagen. Idag var det bara vi från Mariestads BHK + en hög med brandmänn som skulle fylla tiden. Det gick ganska bra faktiskt. Körde lite Rallylydnad innan och sen var det dags. Men tanke på att det var andra uppvisningen för idag så gick det toppen. Var och dansade lite kl 10 i morses, i Moholm.. Ingen hitt, jag var arg och Chili var flamsig. Inget mer om det, i Mariestad gick det bra, och det var huvudsaken !

uppvisningsförberedelser

Fick ett samtal i onsdags när jag var påväg hem från skolan, det var en Elisabeth från Mariestads BHK som frågade om jag kunde ha lite freestyle och rallylydnadsuppvisning på söndag, torget Mariestad. Jo visst sa jag. Hade ju ett helt okej från tidigare uppvisningar som jag piffat upp lite (Grease-You're the one that i want), och sen tänkte jag på lite julfeeling och knäppde ihop ett program till Jag såg mamma kyssa tomten, helt skön låt och fick idéer direkt! Hoppas det blir lika bra som jag tänk, blev klar med programmet ikväll, så i morgon ska jag göra igenom hela.
(Sist jag hade uppvisning, då jag och agnes dansade loss Lördag-invigning av skara djursjukhus och även söndagen-stora shoppinghelgen i skövde. men denna gången är jag själv!)
Har även anmält mig och lillplutten till en vallningskurs, får se om det blir något. Ska nog sätta igång lite med det, nybörjare som jag är men det verkar skit kul! En kille i min klass har några får, och desutom bor han bara 2km ifrån mig, så det kommer bli toppen och träna lite på dom, dock är Chili så feg. Haha så det blir nog inget av henne, om man syftar på vallningen dvs.. ;)

stockholmshundmässa 2011

Var ju som sagt på Stockholmshundmässa i helgen. Åkte ner redan på lördagen och bodde på hotell osv. Jag stog i rasmontern halva dagen, Chili Ä L S K A D E DET ! Roligt det, hon bara låg och njöt, att alla klappar på henne hela tiden. Men efter 3-4 timmar blev hoin väldigt trött. Inte så mycket mer att skriva, kolla gärna in alla bilder på facebook [länk]

video från igår


Chili har julpyntat


träningsläger 2-4 mars

Satt och anmälde mig till träningsläger (agility) i mars för Stina Mattsson och Veronica Bache, "två tjejer som representerat Svenska landslaget på VM och frekvent håller kurser inom sporten". Ska bli jätte spännande, har inte så stor koll på vilka dom är men verkar toppen! Och det blir ju såklart med Chili, eftersom att lillkillen är för liten.
Men han ska få gå på något annat han, vi har anmält oss till en tävlingslydnads kurs som startar igång i Januari. Önska oss lycka till, så ses vi kanske på tävlingsbanorna när åldern är inne !
Nästa helg är det "stora Stockholm" som gäller, (som det tydligen inte heter längre) Chili ska med och vi ska stå i Pumi montern, kom gärna förbi en sväng om ni ska dit! Fokus får då sova hos pappa och Schäfern Dhelia, haha stackars Dhelia.. ;)

En tyst minut

Vi får ha en tyst minut för lille jojjo som fick tas bort i tisdags pga sjukdom <3


RSS 2.0