Chili

Bilder på  min vackra vackra Chili ♥
 

Nu är verkligen allt klart inför Stockholm. Jag och Pernilla småplanerar lite, ex att vi ska köra lite träning härhemma i paddocken på torsdagskvällen och att vi ska mysa med lussebullar på tåget! Har varit mycket jobb och är och kommer vara. Idag var jag inne i Mariestad efter skolan och i helgen är det var dag. Men igår var vi en sväng i Tibro. Min syster, hennes pojkvän och mamma var på en föreläsning om sjukdomar osv. Och medans dom satt inne i värmen i 2 timmar sprang jag tills bena värkte ute på agilityplan med alla mina 3. Fy fasen vad bra det gick, för alla! Körde mycket slalom, dolda tunnlar och kontaktfält (inte med Chess) och det gick galant med alla! Körde lite extra slalom med Chili, försvårade ganska mycket och med konstiga skicka och hon satte det alla gånger! Herregud, mitt lilla hjärta! Och mamma som ska para henne, pfff.. 
 
Om hon inte löper innan februari blir det minsann inga valpar förns i höst, så deså!
Ha en trevlig helg!

Dagens massagekurs

 
Dagens massagekurs var helt okej, känner att jag hade velat lära mig mer än det vi gick igenom. Var lite lätt hur man går igenom hunden, från nacken till korset, benen och fötterna. Men det var nyttigt och bra bara det!
Under lunchen som varade i en timme han jag med att fota Lena-Marias hundar. Fotade ju hennes Castello för ett tag sedan och hon ville ha de andra fotade också + julkort. Så sitter och fixar med dom just nu :)
 
Igår var det ytterligare ett öppethus på förmiddagen, sen en prommenad med mina tre för att sedan åka iväg på julmarknad med mamma, julia och hennes Gustaf. Att det redan är julmarknader, helt sjukt. Snart är det jul, och snart fyller jag 16. Underbart!

Glöm inte min fotoblogg: www.ebbaleijon.blogg.se
 

massagekurs


Bilder från dagens tidning med mina bilder! Anmälde mig häromdagen till en massagekurs på söndag, platserna med egen hund var tyvärr fulla så jag får knåda på andras hundar istället. Men det är väl bra det också! 6 timmar kurs kommer der vara, ska åka ner tidigare och fota Lena-Marias hundar.
 
Fick ett sms från posten idag att mina studiogrejer kom idag, han inte hämta ut det idag så får göra det imorgon. Har inte bestämt om det är hundarna eller katterna som ska plågas i några timmar imorgon.. ;)

Frank & Aron!

 
Julia (min syster som har en bror till mammas valp) jobbade så länge idag och imorgon så då agerar vi dagis eftersom att hundarna endast är hemma några få timmar emellan att mamma åkt till jobbet och jag kommer hem från skolan. Så nu när mamma kom hem fotade vi de små, fotade uppställningskort på mammas Aron härom dagen. Men idag var det Franks tur! Är sjukt nöjd med min nya blixt som jag användt alla gånger jag fotat hundarna nu. Beställde dock två blixtar, eller snarare lampor igår som jag bl.a ska använda när jag ska fota katter på kattensdag den 1. Så hoppas att de kommer imorgon eller på fredag så jag hinner plåga katterna och hundarna här hemma innan! ;)

När vi ändå är lite "off topic" så kan jag ju berätta att jag ev. har ett boende någon dag i veckan i Jönköping om jag kommer in där. Kommer ju pendla dit, men kan ju vara skönt att någon natt slippa resa så långt!
Besök gärna min andra blogg där allt endast handlar om foto: www.ebbaleijon.blogg.se :)

helgen

I lördags var det upp tidigt som vanligt, vet inte när jag inte gick upp tidigt på en helg senast.. Men till Jönköping och öppet hus på LBS gymnasiet. Till en början var det jävligt svårt att hitta, men efter 10 min hittade vi det. Jag läste skolgatan 12, fast det var storgatan 12.. ;) Det var en jätte mysig skola  som hitils bara har en 1a och en 2a så det är en ganska ny skola. Men jag trivdes och allt verkade bra. Så det lär bli mitt första val!
När vi kom hem tog jag alla hundarna ut i skogen för att sen åka på Breaking Dawn del 2 med tjejerna. Så otroligt bra film!
 
Har även idag haft fullt upp, ovanligt va.. ;) Först träning med pumisarna, sen valpkurs och lite agilityträning med Chess. Han vann pris för duktigaste hunden på kursen idag, lille bebben ♥
Sen hem, kaste ved, fotografering med Ellen, äta mat, fota Aron och sen äntligen, sätta mig i soffan..
Anmält mig till en massagekurs och betalt och anmält till Junior Handlingen på my dog torsdag och fredag. Spännande!
 

tight schema..

Har legat riktigt lågt med träningen nu i veckan. Men har så många andra bollar i luften just nu. Har haft mycket jobb på tidningen, andra jobb, mycket plugg och annan skit som måste hinna med. De 5-6 timmar jag sover per natt behöver jag verkligen! 

Igår var jag med mamma och hämtade hennes nya valp, han som ser ut som han ska, öronen på rätt plats, päls där det ska och 4 ben! Inte för att de andra inte haft 4 ben, men bara så att ni vet.. ;) Full fart här hemma! I helgen lär det inte bli så mycket hund heller. Eller jo lördagen har jag ju valpkurs med Chess så ska klämma in träning antingen före eller effter kursen med de andra 2. Men lördagen är det en tråkdag för hundarna. Ska ner till Jönköping vid 10 för att gå på öppen hus och kolla på gymnasiet jag tänkt att gå. LBS med inriktning Estetik och Media. Och efter det ska jag förmodligen raka vägen till Mariestad för att gå på bio med tjejerna *pust*

Dags att plugga och sen krypa ner under täcket!


heldag i fårhagen

Fokus och en Muditjej som var med och vallade.
Bild från igår då vissa klädde upp sig mer än andra ;)
 
Igår var det jubileumsfest med kattklubben som fyller 25, god mat och trevliga m människor. Dock inga hundar.. :( haha
 
Efter 5 timmar i fårhagen idag med trånga gummistövlar har jag lite att tänka på. Vart jag ska peka med händer, fötter och käppar. Var jag ska ta vägen och när jag ska hålla käften ;) Men kul var det iallfall. Körde med både Chess och Fokus, var så förvånad över att det gick så bra med Fokus som det gjorde. Chess var också duktig, att han tyckte fåren var läskiga förra gången var bara en tillfällighet. Fick sitta och hålla i honom hela tiden, han låg och spanade hela tiden, skakade och ryckte för att ville. Men när han väl fick valla så la han sig ner och nöjde sig när de var framför honom och stog stilla. Så det ska vi träna på!
 
Film kommer!
 

vallhelg

Blev ingen träning på klubben ikväll.. Drog till Skövde med några kompisar för att gå på gymnasieinformation, och såhär i efterhand känner jag att det inte gav mig ett skit så hade suttit fint med lite träning på klubben en kväll som denna. Har bestämt mig att mitt 1a val kommer vara Estetik och Media på LBS-Jönköping! 
Fick även iväg min anmälan till Marma, patrullhund ungdom steg 2. Vet fortfarande inte om det blir Fokus eller Chess som får följa med om jag kommer med. Men det sätter inte igång förns 7 juli så jag har ju tid att bestämma mig.. ;)
 
På söndag ska jag och Fokus åka på vallkurs utanför Laxå. Det var egentligen både lördag och söndag men på lördag har jag lovat att fota en konståkningsgrupp och sen ska vi iväg på jubileums fest för BiK. Men en dag är väl bättre än ingen? Chess ska få följa med, men bara titta på. Kanske får hoppa in i hagen om det finns tid för det :)
 


helgen som var

I lördags var det ju somsagt fullrulle. Upp kl 8 för att åka till BHK och fixa inför halloweenfesten, sen till Ullervad för att göra ett extrajobb för tidningen, hem och fixa för att sen åka tillbaka till BHK för middag och annat kul. Jag och tjejerna i ungdomskomitén skojade till det och klädde ut oss till 3 monster, att det var mamma som då försökte ta kort märktes då det inte blev så många kort haha!
 
Söndagen bestod först av valpkurs, fick träna lite med både mammas Haldor och min Chess eftersom att hon hade sjukvård, och det behövde ju inte jag vara med på, så när min grupp var inne hos mamma var jag ute med haldor. Det var både nosaktivering, testa på lydnad´och agility. Men sen var det raka vägen till Norrköping för att lämna Haldor till sin nya familj. Mamma  äger ju honom tillsammans med kennel Mariell de Marque, och han "var ju till för" utställning och avel, och eftersom att han ahr fel på hans öron var han inget att ställa ut. Så han fick sig en ny familj som tidigare hade Haldors pappa, men som tyvärr gick bort tidigare i år..
 
Tillsist måste jag grattulera Pernilla Lindström som i Danmark i helgen blev Nordisk Mästare i junior handling 2012, massa grattis till dig ♥
 
 
Malin och jag

Chess & Haldor

 
En hög med bilder från dagens skogspromenad. Blir ju aldrig att jag har med mig kameran när jag går själv, för många hundar att hålla koll på ;)
Varit i Örebro på IKEA idag + lämnat lite kattungar så hundarna har haft en riktig tråkdag idag. Imorgon är det fullrulle också, först ska vi till BHK i Mariestad för att fixa och duka inför kvällen då det är halloweenfest, sen ett jobb för tidningen, hem till hundarna ochsen till BHK igen, phu!
 
Ha en fin fredagskväll!

tillbaka till Marma?

Såg idag att anmälan är ute till Ungdomslägret på Marma. Det står bara om 1 & 2 men det pratades även om en 3e. Men för min del är det ju del 2 som gäller, ska ta och anmäla mig i helgen har jag tänkt! Sitter och skriver med några av dem som var med förra året och dom ska också anmäla sig. Vet bara inte om jag ska ha med Fokus igen? Chli är nog ingen idé då hon är lite för feg, haha. Men Chess kanske? 

Skulle ju vart med här i vinter och hjälpa till på en kurs och när dom certade hundar. Vet dock inte om det blir något av det, skulle vart på informationsmöte ikväll. Men eftersom att det är nya regler 2013 sköt dom upp det.. Så det återstår och se. Hade varit kul att få vara med på!
 
 
 

RSS 2.0