Årsmöte

Igår var det dags för årsmöte på Tibro BHK. Det var middag på Hallmers (kan det hetat så?) och även prisutdelning. Det har gått bättre än vad jag förväntat mig under året och det fick jag även se igårkväll. Jag och Chili fick ju pris för att vi vann rallylydnads KM (98p!) och vi blev även årets Rallylydnadsekipage. Men något jag inte riktigt förväntat mig var att jag och lille Fokus blev årets lydnadsekipage! Min lille gosse som under knappt 3 månader fick sitt LP1 och vann U-DM. Att hans första tävling var någon vecka efter hans 10 månaders dag, riktigt kul! Nu blev vi ännu mer taggade att sätta igång med träningen på riktigt, har ju två lydnadshundar 2013 och måste ju gå minst lika bra i år då ju ;) Fick även en fin liten pokal för att jag och Fokus vann U-DM, tack tack ♥
 
Nu på morgonen har jag hunnit fota både kattungarna, valparna och varit på prommenad med mina pojkar och tog även då med mig kameran så har en del att fixa med ikväll :)
 

Film från fannt Gotts handlingkurs


film!

 
Idag har det varit en både bra och dålig dag. Fick goda besked från försäkringsbolaget ang. mitt knä, fick dock åka hem från skolan för att jag mådde illa, vilket jag gjorde igårkväll och fortfarande gör nu. Så tog tag och klippte ihop filmen på de andra som var med på fanny Gotts kurs för snart 3 veckor sedan! 
Valparna växer på och alla är friska och fina. Nya bilder kommer i helgen då jag tänkt uppdatera hemsidan en gång i veckan :) - www.ebbas.webs.com
 
och nu är snart allt klart inför WDS i Ungern! Anmälan är skriven och ska bara läggas på posten och betalas in, biljetter ska bokas ikväll. Då är det väl bara väskan som ska packas, men det väntar jag med ett litet tag till..

Välkomna till världen ♥


 
Igår kom dom! Åtta stycken, tre hanar varav en fako och fem tikar. Alla mår bra och äter på, Chili sköter sig jätte bra och är världens bästa mamma! Vi har ju problemet med att se skillnaden på dom så tikarna har fått sig en liten upppiffning med lite blått nagellack! Gosegrisarna ♥
 
Ikväll var jag iväg på lite ridhusträning med pojkarna. Båda skötta sig fint! Man märkte idag av på Chess när vi tränat en stund att det började snurra lite i skallen så då la vi av. Medans Fokus verkligen glänste! Han hade ju sist problem med tunnlar, idag inga problem han klarade tom skick! Han har ju varit lite små seg, inte lagt i högsta växeln, vilket han gjorde idag. Och han höll farten i 12-pinnars slalomet vi inte tränat på allt för länge. WOW! Duktiga lilla Fokus, jag känner att debuten (som vi inte vet när mer än att den är i vår) kommer nog gå riktigt bra och det ser jag verkligen fram emot!

Inte långt kvar...

 
Nu är det inte långt kvar, valplådan är iordning och redo för BC/Råtta valpar? det är iallafall vad Chess tror, han ville absolut ligga i den med en råtta i munnen. Tanken är iallafall att det är Chilis och hennes bebbar som ska ligga där. 
Fick idag ett mail ifrån Tibro BK om att jag och Chess kom med på agilitykursen. Ska bli så skönt att verkligen komma igång igen, både med agilityn och lydnaden och slippa denna tråkiga "köks-träningen" vi kör med.. 
Ikväll är det uppesittarkväll! Vi ska kolla JH finalen från westminister som sänds vid 1. Kollade gårdagens tävlingar, vi kör med lite se och lär! 

lure coursing

Foto. Harriet Viktorsson, Ebba Leijon
 
Vi ligger ganska lågt just nu, lite lydnadsträning är väl mestadels vad vi sysslar med. Mycket i skolan och mycket med jobb. Inga tävlingar eller träningar inplanerade på ganska länge. Nu har vi ju fått en massa snö igen så lär väl inte bli några större grejer på ett tag heller. Men i helgen var vi iväg med mammas Nova så hon fick testa LC. Hon var väl ganska duktig för att aldrig ha testat. Jag följde med och agerade lite fotograf ;) 
 
Nu är det inte långt kvar tills Chili ska valpa, ska bli så spännande! Andra gången hon ska gå men första gången hon ska ha hos oss. Hoppas att allt går så bra som möjligt och att alla är fina och friska!
 

sist OCH minst-Chess

 
Här är en liten film från sista kombinationen i söndags då även Chess fick springa av sig lite :)

Handlingkurs för Fanny Gott

 
Här kommer en liten (liten och liten vet jag inte, 6 min..) från helgen som va då jag och Fokus var i Fjugesta på kurs. Jag märkte stor skillnad på honom mellan lördagen och söndagen. På söndagen tog han i ännu mer än på lördagen och han stannade inte upp för att skälla på Fanny på söndagen ;) Vi hade ju planer på att starta i mars men jag känner fortfarande att han inte riktigt är redo. Alla nya miljöer, mycket folk, ljud och andra hundar osv. Så vi tränar på och tar det senare i vår istället!
 
 

Agilityhelg!

Äntligen är det helg! Väskor och burar är packade för imorgon drar äntligen jag och Fokus till Fjugesta och kurs för Fanny Gott. Efter allt krångel med skjuts hit och dit, blev ju lovat skjuts som sedan inte längre blev aktuellt, typiskt.. Men tack mamma som stannade hemma från sin kattutställning och kör oss istället!
Anmälde tidigare idag mig och Chess till agilitykurs för duktiga Jessica och Anna. Har gått för dom, och tränat tillsammans med dom och känner att jag verkligen får ut något av kursen. Ska bli riktigt kul att komma igång med agilityn nu, som vi längtat. Medans Chili får sig en paus får pojkarna ligga i hårdträning!
 
Planeringen inför världsutställningen är fortfarande i full gång, har mina hundar klara nu iallafall. Kommer ha en Whippet på torsdagen och en Faraohund fredag, lördag och söndagen. Tåg är kikade på så ska ta och boka det nu snart också. Satan vad detta ska bli kul :D
 

RSS 2.0