Studiebesök

I Måndags var jag och Fokus med mamma på hennes valp kurs som var på Arkens Zoo i skövde. För de hade veckans kurs där. Lite info om mat osv. Fokus tyckte det var spännande, så han fick sig en liten boll. Eller han och Chili får dela på den, eftersom att den var rosa.. ;)

kattutställning

Igår var det kattutställning som gällde. Jag hade med mig mina två kissar och det gick skapligt bra. Inga storvinster men en vinst i sidoklassen "Herren på täppan". Där är de flesta katter med, alla åldrar och storlekar med och så blir det slutligen en vinnare, och det blev min Fix :)
Hundarna var såklart också med, vi tog en tur till Brukshundklubben och tränade lite en sväng !

agility tävling i Kristinehamn 9 oktober

I söndags var jag somsagt i Kristinehamn på agility tävling. Första start var kl.9 men vi kom inte därifrån förns klockan 6.. Inte speciellt många starter men med både klass 1 och 2 på bara en plan så tar det tid !
Chili kom 3a i både agility klass och hopp klass, iingen pinne, eftersom att vi bara var 14 starter var det två pinnar som gällde. I agility klassen hade jag dock 5 fel men i hoppklassen 0a. Helt nöjd, inget att klaga på, femman blev för att jag tryckte in henne i tunneln efter en snäv sväng. Lite synd.. Men men !
Pirris agilityklass fick jag 21 fel och jag har ärligt talat ingen aaaning om vart dom kommer ifrån, 1seks tidsfel och 20 hinderfel. Ett kontakt fält är allt jag vet.. ;)
I hoppklassen var det 2.88 i tidsfel. Det var bara två pinnar, och vi var bara 4 som gick runt, så jag är helnöjd !

Ny bädd

Igår efter uppvisningen som gick lite mindre bra, ofokuserade hundar och mycket folk. Men helt okej, så fick sig pumisarna en ny bädd! Omtyckt var den för det var ingen ledsen valp i natt, han busade när jag släppte ner honom i "hagen" och sedan somnade han direkt. Duktig kille !

Idag ska vi följa med mamma och Nova på valpkurs, testa tunnel och så ska Chili få sig lite kontaktfälts träning och slalom träning :)


fokus


FREESTYLE UPPVISNING PÅ INVIGNINGEN AV NYA DJURSJUKHUSET I SKARA

Igår var det uppvisning på invigningen av ns djursjukhuset i Skara. Det var valluppvisning, jaktuppvisning, och såklart freestyleuppvisning. Det var jag och Agnes som dansade runt lite, vi fick tom. köra en gång till för det avr flera som ville se igen, och några som hade missat, kul kul !

En kul grejj med det hela var att jag snackade lite med Agnes i fredags om helgen osv, och det visade sig att vi hade låtar från samma film! Nämnligen Grease. Jag körde till You're the one that i want [länk], medans Agnes körde till Grease lightning [länk].

Men om en liten stund åker jag till Skövde-Stora shoppinghelgen i Skövde håller på för fullt just nu. Och det är där dagens freestyleuppvisning håller hus. Önska oss lycka till !


RSS 2.0