sportlov och löptikar

Rubriken är precis vad som gäller just nu. Andra dagen på sportlovet är här. I går kom vår gamla Curry hit, inte för att stanna. Hennes mattar och hussar ska nämnligen åka på semester så då får vi agera lite hundvakt. Både Curry och Busan löper. Så Ture lever just nu i ett himmelrike.. Fokus var lite intresserad när busan kom hit, men nu har det lagt sig. Han han även lyft på benet två gånger! Stor pojke nu minsann. Ena gången ute och andra gången på mammas nytvättade jobbarbyxor som hängde på tork, så kan det gå.. ;)
.
I söndags var vi på rallylydnadsträning på Tibro BHK. Vi är ett gäng som ska träna typ en gång i veckan på lite banor osv. Chili är en riktig rallyhund asså! Det var väl tredje gången jag körde en hel bana och hon är så himla duktig! Jag var med på mammas avslutning på hennes kurs i höstas och körde första gången, och det gick också super bra. det är ju inte så himla svårt. Sitt, ligg, gå runt, framför.. Ja lite sånt, så det går super. I vår och sommar ska vi ut och debutera! Lite synd att det inte finns så många tävlingar häromkring, maj, juni, augusti tror jag det var. 3-4 stycken, så dom får vi se tilla tt åka på. Testade lite med Fokus, men han bara flööög omkring, haha.. Men ska satsa mer på lydnaden med honom, och imorgon är det kurs igen.

Juste, har uppdaterat hemsidan. Har tänkt att para Chili till hösten. Så nu har hane bokad osv. Så kika in och kolla på www.ebbaleijon.webs.com !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0