agilityträning

 
Nu var det ett tag sedan sist, har ingen ork eller vilja till bloggen längre så blir att den hamnar vid sidan av. Tänkte visa en liten höstbild på min lilla Chess och varför inte berätta lite om helgen. Vi var ute och gick 1,5 mil igår, fick med oss rejält med skoskav och nästan två lösa whippethanar med oss hem haha.
Idag var jag med mamma i tibro när hon var på kurs och passade då på att träna lite agility med både chili ch chess. Körde en liten kombination med de båda men annrs var det fokus på slalom och kontaktfält, vilket gick suuuuper. Chess running på balansen börjat sakta med säkert sätta sig, för Chili går det lite långsammare, men det kommer nog! 
 

Tävlingsdags

Nu är det fredag igen och det innebär tidigt i säng, uppstigning vid kvart i 4 får då trar jag, chili och chess till tångahed för agilitytävling. Chilis klass sätter igång runt 9 skulle jag tro och Chess klass efter 16.. Lär bli en lång dag!
I går stannade jag kvar i Habo efter skolan för att vara hundvakt åt Adiolas, Schnauzer mellan och dvärg + en liten mops. Var riktigt mysigt faktiskt, men bäst av allt måste nog vara sovmorgonen. Kunde gå upp strax innan 8. När jag sover hemma får jag gå upp strax innan 6!
 
Fick även tidigare i veckan hoppa in som instruktör på en aktiveringskurs på klubben då jag skulle hålla i lite freestyle. Vi hade knappt en timme så gick igenom alla dess olika slalom, snurr, spinn, efter osv. Det är kul att hålla kurs, men nu får det vara slut för i år!

Agilityhelg

Nu är jag nyligen hemkommen från helgens läger i kyrkekvarn. Det hela satte igång fredagskväll så jag hade med mig hundarna på morgonen och de var i en kompis lägenhet medans jag var i skolan och sen tog vi tåget direkt eftersom att det liksom var på vägen. Hade som sagt med mig både chili och Chess men var främst chili jag körde med eftersom att jag var med i klass 2-3 gruppen. Trots det fick Chess ändå köra nästan alla kombinationer och kan ju säga att framtiden ser ljus ut för herrn, fickkred av flera att det såg bra ut så det var verkligen kul att höra med tanke på nästa veckas debut!

Chili och jag har verkligen fått ett nytt tänk och jag vet mer hur jag ska jobba för att få upp farten, det kommer kräva längre vägar, framförallt för mig men tror verkligen tänket kommer funka. 

Nu är det dags att sova, blivit långa dagar med mycket spring! 

RSS 2.0