U-SM och kennelläger

 
 
Vilken underbar helg! Startade redan på fredagseftermiddagen efter jobbet att köra upp till Stockholm, hitta vår stuga och sedan rullade vi bara 3km till och hem till Emma och Vidar för grillning. Men varade inte allt för länge eftersom att det var uppstigning 5 på lördagsmorgonen. Vi skulle innan det var dags för U-SM åka nästan genom hela stan, till Bromma iallafall hehe. För att hämta upp Daniel och Caspian. Va så kul att Daniel ville följa med och kolla. Jag och Caspian njöt i ringen, förutom i slutet då det var så fruktansvärt varmt. Tror det låg runt 28, inga moln och ingen vind.. Top 6 blev vi iallafall och jag är absolut nöjd. Framförallt när man kollar på vilka som placerade sig, då kändes det helt okej :)


När vi lämnat av Daniel och Caspian igen var det bara tillbaka till stugan för dusch och klädbyte för att sen åka till kennellägret igen. Under lördagseftermiddagen var det vallning, trix osv osv. Tack alla för en supertrevlig helg!

Nu laddar vi om för en veckas jobb och sen blir det agilitytävling i Köping för Chili och Fokus på söndag. Äntligen some time for agility ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0